Skip to main content

Talento Joven

Compromís amb l’ocupació juvenil.
Vols incorporar joves a la teva empresa? Adhereix-te al programa i t’ajudem en el procés de selecció. El programa de Garantia Juvenil et permet accedir a personal jove qualificat i a un procés de selecció de confiança de qualitat i a ajudes econòmiques per a la contractació. Descobreix els avantatges d’adherir-te al programa de Garantia Juvenil.

El programa Talento Joven de la Cambra de Terrassa

El Programa de Talento Joven de la Cambra de Terrassa forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que s’integra en el conjunt d’accions del Sistema de Garantia Juvenil promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Més informació del Programa PICE.

Més informació del Programa de Talento Joven de la Cambra de Terrassa.

T'ajudem a formar a futurs treballadors a la teva empresa

Vols incorporar joves qualificats a la teva empresa i, a més, comptar amb incentius econòmics? A través de Talento Joven, el programa d’ocupació jove de la Cambra de Terrassa, podràs beneficiar-te d’incentius en la contractació de joves.

Suma’t a la borsa de treball del programa Talento Joven de la Cambra de Terrassa i t’ajudarem en el procés de selecció. Sense cost ni compromís.

Envia’ns el document adjunt amb tota la informació a pice@cambraterrassa.org i et farem arribar els currículums dels joves que més s’adapten al perfil que estàs buscant; disposaràs, a més, del segell d’empresa compromesa amb l’ocupació juvenil de qualitat.

Ajuda als joves en les seves primeres experiències laborals

A través del programa Talento Joven, a la Cambra de Terrassa acompanyem als joves en el procés de trobar feina. Adhereix-te al programa i ajuda als joves en les seves primeres experiències laborals.

Més informació del Programa Talento Joven per a empreses.

Tens entre 16 i 29 anys i vols més informació del programa?

Participa, forma’t i troba la teva feina!

Més informació del Programa Talento Joven per a joves.

Contacta amb Formació:
pice@cambraterrassa.org
93 733 98 33

Close Menu